perjantai 6. huhtikuuta 2012

KINDER SURPRISE




Hellooou! Tossa teille pari kuvaa mitä tänään on tullu otettuu! Kiva toi lumisade tänää, mitä ihmettä.... Onneks se lumi suli pois melkee yht nopeesti ku tuliki, mut kuitenki, tollanen sais loppuu piiikku hiljaa et kesä pääsis tulemaa mahdollisimman nopeesti!:) 
Asiast seuraavaa nimittäi  rakastan pääsisäitä ku saa syödä paljon suklaata! Oon syöny noit kinderei aaaikas paljo tänää..huhhuh, no ei sitä joka päivä tuu kuitenkaa noit syötyy nii nyt sit senki edestä! :D

Ja tähän loppuun vielä tää jonkun toivoma meikkipostaus. En oikee tienny et miten sen toteuttaisin nii päädyin nyt tollaseen aika yksinkertasee, mut toivottavsti kelpaa :)

Eli kasvorasvaa käytän aamuin-illoin ja just ennen meikkaamista laitan sen ettei iho kuivu.
Mulla on tommonen ihan perus lumenen meikkipuuteri, tosi hyvää ja tykkään käyttää sitä ku se on nii helppo ja nopee laittaa.
Poskipunaa en käytä aina, välillä laitan sitä jos jaksan, mut se on tosiaan lorealin ja oon ollu ihan tyytyväinen siihen! 
Ripsiä en ylensä taivuta koska mulla on aika taipuisat ripset luonnostaan, mut välillä jonnekkin juhliin saatan taivuttaa.
Toi on paras ripsari mikä mulla on ikinä ollu! Se on joku extra black, mut en kyl huomaa mitää eroo normaalii, mut ainaki se on tosi hyvää. Ei tuu paakkuja ja ripset tuuheutuu kivasti ton kanssa. 
Haha, täst kuvast tuli oudon värine :D Mutta joo eli eyeliner, jota en yhessä vaiheessa käyttäny enää ollenkaa mut nyt oon taas alkanu käyttää, on tosi hyvää, ostin sen vissiin ihan seppälästä ja sen koostumus on ihana ku se on just sellanen tarpeeks vetinen mut ei kuitenkaa ihan mitää litkuu.
Nyt vielä tän loppupäivän ohjelmaan kuuluu varmaanki vähän siivoomista ja sit illemalla mennään meijän tutuille kylään kahville ja sellasta :) Pitäkää kiva loma kaikki!! :)

15 kommenttia:

  1. hei kia :) tykästyin blogiisi todella paljon ja odotan innolla seuraavaa kirjoitustasi! olet hirmu kaunis ja taidat blogin pitäimisen jalon taidon paremmin kuin (vaan) hyvin, onnea jatkoon! :3

    VastaaPoista
  2. ihaana blogi! liityin heti lukijaksi, no doubts :)

    VastaaPoista
  3. miks sä oot aina kotona XD sanot et ku sul on niin paljon kokeit mut niin on kaikil muillaki eikä me aina olla vaa kotoo xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii ja harkkoja... nojooo oonha mä aika paljo kotona mut en jaksa lähtee ikinä mihinkää ku oon aina nii väsyny ja luen paljo kaikkii kokeisii aina koska haluun hyvii numeroi nii ehi mennä ulos

      Poista
    2. eiköhä se oo ihan kian oma asia et onks hän kotona vai ulkona..! ei tarvii tulla tänne lukemaa ja kommentoimaa tollee jos se niin palji haittaa..mua ei ainakaa kiinnosta missä kia vapaa-aikaansa viettää tää blogi on silti kiva!:):)

      Poista
  4. ihana blogi ja ihana kirjoittaja! jään seuraileen :)

    VastaaPoista
  5. ihana ♥ pitäis käydä ostaa toi millon lashes :3 oon kuullu paljon kehuja siitä. mutmut tää on kiva blogi, onneks liityin lukijaks. p.s sä täs se nätti oot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 joo se on tositosi hyvä! suosittelen ostamaan :) joo kiiitos vielä :)

      Poista
  6. heips, ihana blogi sullakin :-) oon ihan kade nuista kuvista ja niitten hyvistä laaduista, möh :D ♥: uusi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muokkaus tekee kans paljon kuvien laadulle, et kannattaa muokata niitä :) hihiii thanks! :)

      Poista