maanantai 2. helmikuuta 2015

MASCARA FREE FEBRUARY

IMG_9857
Moikka :-) Helmikuu lähti käyntiin eilen kivoissa tunnelmissa. Päivä oli kokonaisuudessaan tosi reno, ja illalla/yöllä katottiin Eetun kanssa vielä hetki Super Bowlia! En kyllä kauheesti siitä jenkkifutiksesta tajua, mutta oli sitä ihan kiva seurata sen vajaan tunnin ajan, kunnes nukahdettiin sohvalle.

Helmikuun vaihtuessa päätin haastaa itseni juttuun, joka otsikosta jo selvisikin. Eli tämän kuukauden koitan olla käyttämättä ripsaria tai muuta silmämeikkiä ja maaliskuun alussa katsotaan, onko ripset saaneet lisää tuuheutta tai pituutta! Vaikka mulla on jo ennestään aika pitkät ja tuuhear ripset, niin eihän se pahasta oo antaa niiden olla muutaman viikon ihan vaan luonnollisina ilman ylimääräistä meikkiä :-)
Tämä päätös helpottaa kyllä huimasti kiireisiä kouluaamuja, kun meikkiä et tarvitse laittaa juuri ollenkaan enää. Mun meikkaus on nimittäin keskittynyt aina suurimmaksi osaksi silmiin ja aikaa siihen saa upotettua vaikka kuinka paljon!
Ja mikä parasta tässä jutussa on; saa hieroa väsyneitä silmiä oppitunneilla niin paljon kun on tarve, kun ei tarvitse varoa meikin suttaamista! Aika luksusta, hahah! :-D

Oon aikas innoissani tästä kuukaudesta ja tulevasta neljän viikon ripsarittomuudesta! Toivottavasti joku siellä ruudun toisella puolella innoistuisi myös kokeilemaan tätä hommaa, ellei koko kuukauden ajan niin ainakin viikon tai kaksi! :-)

IMG_9860
IMG_9839

6 kommenttia:

 1. Kiva idea, varmaksi auttaa saamaan ripset parempaan kuntoon! Miten aiot menetellä vanhojentanssien kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti :-) En tanssi vanhoja joten ei ongelmaa, mutta kyllä mä aattelin esim. Vanhojen risteilyllä tästä hommasta poiketa, ei se niin tarkaa oo x)

   Poista
 2. Entä wanhojen meikki? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minne laitat mekon jonka ostit jo? :o

   Poista
  2. Tuolla se roikkuu henkarissa :-D en tiiä vielä mitä teen sille!

   Poista