sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

CURLS WITHOUT HEAT

Moikka taas kaikki! Viikonloppuna sain kuvattua pienen videon mun hiustenhoidosta ja siitä miten saan aikaan kiharat ilman lömpökäsittelyä! Tällasta kyseltiinkin jonkin verran mun aikasemmassa Kuukauden lempparit- postauksessa, joten päätin heti tehdä teille tällasen! Toivottavasti tykkäätte :-)

Mä oon tosiaan nyt n. 2kk pitänyt mun hiuksia täysin erossa lämpökäsittelyltä ja kaikelta, mikä voisi niitä vaurioittaa, joka takia videolla näkyvä konsti on ollut tosi yleinen tapa mulle viimisempien viikkojen ajan. Ja nyt haastankin kaikki kokeilemaan samaa, jos on vaan yhtään samanlainen kuin mä; tavoitteena kiiltävät, pitkät ja ennenkaikkea hyväkuntoiset hiukset!

17 kommenttia:

  1. tää oli sika kiva!! aion ehdottomasti kokeilla :-)
    ja ai vitsi sun hiukset näyttää hyväkuntosilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kannattaa! :-) ja kiitos, siihen oon pyrkinytkin! x)

      Poista
  2. pakko kokeilla tehä kiharat tolla tavalla jo tänää, näytti niin helpolta ja tulee silti tosi kivan näköset!! :-)

    VastaaPoista
  3. keksit ite ton idean? vai otitko toisen blogist

    VastaaPoista
  4. aivan ihana video, oot yks niistä harvoista suomalaisista "tubettajista" ketä jaksaa oikeesti kattoo :D Pakko päästä ittekki kokeilemaan noita kiharoita :) ja lopputulos on jotenki tosi kiva ja sellanen luonnollinen, mitä aika harvoin kihartimella saa ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti! <3 Ja oon samaa mieltä, noi on just tosi luonnolliset mistä mä just tykkään :-) Ja toivottavasti pääsen näkemään kuvaa sun hiuksista ja lopputuloksesta sun blogista? x)

      Poista
  5. Voi herranjumala :-D En oo koskaan ees hänen blogissaan käynyt, saatika nähnyt tota postausta. En siis ottanut tätä toisen blogista, vaan tosiaan keksin itse. En ehkä ensimmäisenä koko suomesta, mutta en myöskään keneltäkään muulta :-) Tietenkin tää on varmasti monen muunkin tiedossa oleva tekniikka ja sattumalta nyt kaks bloggaajaa on tämän lukijoilleen jakanut, varmasti moni muukin. Eli älä huoli, en oo kopioinut ketään. Eihän aina kaikesta oo kyse välttämättä matkimisesta vaikka samanlaisia juttuja muilla oliskin :-)

    VastaaPoista
  6. mitä ihmettä toi ano:D Toi on yleinen tapa tehä kiharat ja sen keksii itsekin tosi helposti:D:D:D Ja toi idea on kyllä tosi kätevä;-) Oon lukenu blogias jo kauan ja tykkään sun kirjotus tyylistä,videoistas ja ylipäätänsä koko blogista:) keep going:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon täysin samaa mieltä! :-) Ja kiitos tosi paljon, sunkin blogi on tosi kiva! x)

      Poista
  7. oi ihan mahtava idea, pakko kokeilla! kiitos paljon tästä :--) liityin muuten lukijaks, mahtava blogi sulla!

    tuuliemiliaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Miten mä ihailenkaan niitä bloggaajia jotka jaksaa/osaa tehdä videoita! :-) Mulla on itsellä luonnonkiharat niin en ehkä tästä vinkistä hirveesti hyötynyt mutta oli silti hyvä video!

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei se loppuenlopuks oo niin vaikeeta, kunhan on kärsivällisyyttä! :-) Voi ihanaa, onnekas sinä! Kiitos vielä :-)

      Poista
  9. Ite oon tehny samalla tyylillä aina välillä. Niin kätevä eikä mene kiire-aamuinakaan aikaa raudan kanssa sähläämiseen. :) Mitä nuo öljyt on? Miten ne on vaikuttanu sun tukkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siitä mä just tykkäänkin noissa kiharoissa! x) Ja eka öljy on Moroccan Oil, toinen Swarchkopfin, ne ataa hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa. Moroccan oil on aika hintava, mutta tosi laadukas, toi Swarchkopf sitten taas edullisempi, mutta siitä huolimatta tykkään siitä myös tosi paljon! :-)

      Poista