sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

GRADUATION

Moikka! Musta ei ookkaan kuulunut nyt pariin päivään, mutta täällä ollaan taas! Tämä postaus menee mun siskon ylioppilasjuhlien kuvien parissa, juhlat olivat siis eilen joten oon melkein ajoissa tän postauksen kanssa x) Oli kyllä aivan ihanat juhlat täytyy sanoa, Sanni oli niin super kauniina ja oli ihanaa nähdä kaikkia sukulaisia pitkästä aikaa! Mä kuljin siellä aikalailla kokoajan kamera kädessä ja kuvia tulikin ihan mukava määrä, tajusin kylläkin vasta myöhemmin etten ottanut itse päivän sankarista juuri yhtään yksinkuvaa :-D Vaikka pääasiassa kuvailinkin juhlissa vieraita, niin sain onneksi myös muutaman blogiinkin soveltuvan kuvan! Pahoittelen muuten joidenkin kuvien huonoa laatua, tuolla sisällä oli aika hämärää joten muokatessa useampi kuva kärsi vähäsen. Jokatapauksessä tässä nyt näitä kuvia, here you go...

IMG_4259
ss
IMG_4121
IMG_4131
IMG_4113
IMG_4134
IMG_4260
IMG_4117
IMG_4328
IMG_4364
IMG_4163
Päivä meni siis suurinpiirtein tuolla juhlissa, joiden jälkeen suuntasin vielä Venlan kanssa juhlistamaan ensimmäisen lukiovuoden loppua! Ilta ei kokonaisuudessaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta ainakin ollaan nyt yhtä kokemusta rikkaampia, eikö x) Jokatapauksessa saatiin ainakin hyvä alotus kesälomalle!
Toivottavasti teillä kaikilla oli ihanat päätärit, nyt mä toivotan teille hyvää alkanutta kesälomaa ja paljon onnea etenkin kaikille tämän vuoden ylioppilaille!

6 kommenttia:

 1. tosi kiva postaus! täällä odoteltiinki jo sun postaavan :)

  VastaaPoista
 2. ihana asu! :-) mistä toi mekko on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! jos tarkotit tota mun, niin se on itseasiassa shortsipuku ja tilattu asokselta :-)

   Poista