keskiviikko 21. toukokuuta 2014

MY HAIR CARE


Moikka moi! Tänään oon ihan superinnoissani, sillä pääsin tekemään "pitkästä aikaa" videota! Videoita on kyllä vaan niin kiva tehdä, olispa vielä joku kunnollinen elokuvatyökalu että noiden tekeminen olis vielä vähän helpompaakin, oon tainnut mainita tästä ongelmasta jo pari kertaa aikasemmink... :-D

Mutta mulla ei oo nyt muuta lisätävää tohon videoon, kaikki tieto löytyy sitä katsomalla! Toivottavasti piditte ja muistutan vielä tässä, että jos joku teistä tietää jotain hyvää sähköisyydenesto- tuotetta niin sellasesta saa vinkata, kiitos jo etukäteen :-)

 Paitsi hei! Nyt kesälomaan kohti mentäessä mulla on muutama kiva video tulossa, yksi odottelee jo kansiossa valmiina julkasemista. Saa nähdä milloin se pääsee julkaistavaksi, toivottavasti ennen kesälomaa koska muuten sen idea menee vähän mökään :-D Toivottavasti te ootte yhtä innoisanne näistä kuin mä!

12 kommenttia:

 1. Sairaan kiva video! Sain monta kivaa vinkkiä hiustenhoitoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kuulla jos auttoi! :-)

   Poista
 2. nää sun videos on niin ihania :)!

  VastaaPoista
 3. Julkase se video jo! En malta oottaa :) nää on niiiiin hyvii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens viikolla julkasen x) Kiva kuulla että tykkäät! :-)

   Poista
 4. Lämpösuojalla taikka lämpöseerumilla ei tee yhtään mitään, että niihin ei kannata rahojaan haaskata :-) jos tommonen lämpösuoja oikeasti toimisi, voisit suihkuttaa sitä kädellesi ja painaa siihen silitysraudan, ilman palovammoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ookkaan aikasemmin ajatellut tota :-D Tidan olla vaan yks niistä ketkä sokeesti uskoo kaikkiin mainoksiin ja muihin höppäjuttuihin erilaisita superaineista, haha!

   Poista
 5. Mitä 'herkkuja' syöt viikonloppuisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mitä on tarjolla :-D En kauheen usein osta mitään vaan itelleni, ylensä sitte kavereiden tai poikaystävän kanssa ja karkit & jäätelo on sellasia mitä tulee syötyä x)

   Poista