torstai 6. helmikuuta 2014

JULJA

IMG_7511
Moikka kaikki! Ekaa jaksoa on nyt mun osalta käyty tasan 5 oppituntia ja voisin sanoa jo nyt että oon ihan uupunut ja väsynyt koulunkäyntiin...:D Onneks viikonloppu on jo kulman takana ja tiedossa on tosi mukavaa ohjelmaa :) Ja jo ihan pian on myös  hiihtoloma! Aika menee kauheen nopsaa, just vähän aikaa sitte me palailtiin joululomalta ja laskettiin päiviä seuraavaan pidempään lomaan! Ihanaa

Tänään mä käväsin aamulla koulussa matikantunnilla ja sieltä kiiruhdin Turun keskustaan Hansaan, valmistautumaan Juljan  muotinäytökseen/esitykseen! Täältä voitte luea lisätietoa millanen juttu tää Julja siis on ja ketkä ovat sen perustaneet yms :-)

Meillä oli kaks näytöstä kello 11 ja 14. Siinä välissä oli parikin tuntia aikaa mutta se kulu johonki aivan muuhun ku kuvien ottamiseen joten siks seuraavat kuvat on vähän ykspuolisia tällä kertaa, oon pahoillani!
Tää postaus ei oo siis toteutettu mitenkään yhtesityönä, kerron vaan ihan normaalisti mun tän päivän sisällöstä johon sattumalta kuulukin vähän erikoisempi juttu tällä kertaa! x)

IMG_7497
IMG_7506
noora
IMG_7418
kia

4 kommenttia:

 1. Miten sä pääsit tonne Juljan muotinäytökseen? Oliko paljon yleisöö ja kuinka monta kertaa sä "kävelit" siellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. funkyn kautta, eli siis mun tanssi "studion" kautta! ja oli siellä jonkin verran :-) 2 kertaa käveltiin portaat ylos ja alas x))

   Poista
 2. Oot taas ollut niin nättinä :)

  VastaaPoista