tiistai 18. helmikuuta 2014

HIIHTOLOMAN VIETTOON

IMG_7530
IMG_7545
Moi taas! Tunnen itteni todella kehnoks bloggaajaks just nyt, koska en oo ees ajatellukkaa koko tätä blogia nyt näinä päivinä kun musta ei oo täällä kuulunut. Mutta päätin sillon ku alotin tän homman taas uudelleen, etten ota mitään paineita bloggaamisesta enkä missään vaiheessa tahdo kokea tätä pakkopullana sillä bloggaamisenhan pitäis olla vaan hauska lisäharrastus, eikö? Eli ei hätää, innostus tätä kohtaan ei oo lopahtamassa! Muutamat päivät on vaan ollu veto niin pois että ylimääräsille jutskille ei oo ollut oikeen sijaa.

Mutta oon siis vihdosta viimein tervehtymään päin, eikä jäljellä oo enää ku yskää ja nuhaa! Ja hyvä niin, sillä meijän perhe lähtee huomenna laskettelemaan Kolille ja sieltä palataan sitten sunnuntaina! x)
En voi ottaa tätä meijän konetta sinne mukaan, mutta kamera lähtee mukaan laukkuun ja sunnuntaina koitan sitten postailla pitkästä aikaa kunnolla, Kolin kuvien kera!
Kuvattiin Eetun kanssa myös hauska video teille, joka tulee tänne sitte ku saan ton elokuvatyökalun toimimaan... Se lagaa ja lagaa eikä anna mun muokata videoita, ärsyttävää. Mutta toivon että saan sen videon teille tänne näkyviin kun muutamat on toivonut meistä videota aikasemmin :)

Tällä kertaa tulikin vähän enemmän tekstiä ja tällästä ilmotus asiaa! Mun puolesta hyvät yöt teille ihanat lukijani ja mahtavaa hiihtoloman loppua niille kenellä se nyt on!

2 kommenttia: