lauantai 21. joulukuuta 2013

SHOW ME THAT GLITTER

IMG_5635
cats
IMG_5631
Heipsuuun :) Loma alko ja lähettiinki sitten hetI sen "kunniaksi" eilen syömään Pippurimyllyyn äitin ja siskon kanssa! Syötiin taas jälleen kerran Sannin kanssa ne lehtipihvit, ne on vaa niin hyviä ettei haluu kokeilla mitään muita ruokia x)
Laiton mun päälle ton Sannin kaapista ryöstetyn glitter jakun, mitä en olis ikinä uskonu päälle laittavani :D

Tänään olin aamupäivän töissä iskän toimistolla ja nyt ollaan koko ilta herätelty joulumieltä perheen kanssa leipoen ja kuunnellen joululauluja! Vaikkei sitä lunta tänne päin ookkaan satanu, nii mä kyllä aijon tehä kaikkeni että saan sen joulumielen siitä huolimatta! Ajatella oikeesti, et jouluun on vaan ne pari päivää enää :o Ihan outoo..
Näitä kuvia muokkaillessa tajusin et oon muuten nyt bloggaillu just jotain vähän päälle 2 vuotta, koska 2v sitte jouluna oltin melkeen samalaisen kuvan tosta samasta joululevyn kannesta, ja olin sillon just alottanu bloggaamaan, haha :D

IMG_5711
IMG_5722
phgp
IMG_5728

4 kommenttia:

 1. Sähä lataat sun kuvat flickrin kautta? Mietin vaa että osaisitkohan auttaa, ku se flickrhän on uudistunu jotenki ja ku laitoin ne kuvat iha normaalisti flickrin kautta blogiin ni niihin tuli päälle jotai tekstejä ja linkkejä. Mut sulla niitä ei näytä olevan, mite oot saanu ne poistettuu ? en tiiä ymmärsitkö mitään, mut jos ymmärsit ni arvostaisin jos auttaisit ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lataan! Ite temppuilin saman ongelman kanssa, kunnes tajusin vahingossa painaa siitä HTML pallosta. Siinä html-linkin alla on siis kolme sellasta palloa ja nyt siinä on ilmeisesti valittuna se eka, valitse siis toka, jonka perässä lukee HTML!
   Toivottavasti saat mun monimutkasesta selityksestä selvää :D

   Poista
 2. ihania kuvia ja upee toi jakku! :))

  VastaaPoista