perjantai 27. syyskuuta 2013

HELLO

IMG_4072
7
IMG_4083
cats
IMG_4089
MOOI :) Nyt sitte vähä värikkäämpää postausta ku sain parit kuvatkin tähän joukkoon :D Meikittömästä naamasta huomaa et nyt on koeviikko, ku ei jaksa panostaa pukeutumiseen ja ulkonäköön yhtään XD
Eilen illalla tän blogin uudellee julkasemisen jälkee sain vaiks mitä ideoita ja inspiraatioo postauksiin ja toivon nyt et into pysyis yllä mahdollisimman kauan! Oon saanu ihanii kommentteja ja kehuja tän blogin suhteen ja uskon et kyl se innostus tätä kohtaan sieltä pikkuhiljaa taas palailee :)

Haha, oon ihan hukassa noitten kuvien lisäämisien kanssa ku en meinaa muistaa miten ne tänne ladataan ja tappelin ton ulkoasunki kanssa pari tuntia et sain sen taas mieluisen näköseks :D No eiköhän tä ala tästä pian taas sujumaa, ainaki toivon :D

Jos ehdin, nii aattelin nyt viikonlopun aikana koota kuvia tolta kuluneelta ajalta ku blogi on ollu piilotettuna ja tehä niistä postauksen, et saan kerrottuu mitäs kaikkee on tehny parina viime kuukautena :) Ja mun kesän kielimatkalta on kans pyydetty jo postausta nii sen toteutan heti ku on tarpeeks aikaa, koska siitä riittää niin superpaljon kerrottavaa! Ellen tee sitä sitte useemmissa osissa... mut katotaan sitä sitte! :)

4 kommenttia:

 1. jes tulit takas! tää on aina ollu yks mun lempiblogeista ja mä ainaki toivotan sut tosi ilosesti tervetulleeks takas, näitä sun postauksia ja laadukkaita kuvia ehti olla jo ikävä :-)

  VastaaPoista
 2. Hei ihana toi amerikanlippu paita, mistä se on? Oot niiiin kaunis ja ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 3. Namnam! Hei onpa kivannäkönen toi sun college tossa ekassa kuvassa :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihanaa ku bloggaat taas! sun blogi on mun lemppari ja oot ihana! :) palasko motivaatio?

  VastaaPoista