tiistai 19. maaliskuuta 2013

TURUN SANOMIEN MUOTIJUTTU

IMG_9865
IMG_9871
Monet kyseli edellisessä postauksessa et miks olin Turun Sanomissa tänään ja miten oon sellaseen päätyny ja tuli myös ehdotus, että jospa tekisin postauksen siitä, niin aattelin nyt sitte tän ehdotuksen toteuttaa :)

Elikkä jotain kuukausi sitte Turun Sanomien toimittaja otti muhun yhteyttä ja kyseli jos haluisin tälläseen TS:ssään tulevaan muotijuttuun mukaan. Ekaks mietin et tä on ihan varmaan vaan jotain pilaa, ja mietin pitäiskö vastata ehdotukseen ollenkaan, mut onneks otin tähän toimittajaan yhteyttä sillä saatiin sitte sovittua haastattelulle aika ja hän tosiaan osottautu iha oikeeks toimittajaks :D

Olin ihan tosi jännittynyt sitte kun toimittaja soitti ovikelloa ja jännitin koko haastattelun et sanon jotain tyhmää ja ajattelematonta :D Jännitys vaan kasvo ku valokuvaaja tuli paikalle ja piti hymyillä ja poseerata vieraalle kuvaajalle, ja tuntu et olin ihan possun punanen koska jännitin niiiin kamalasti!! :D Mut molemmat, toimittaja ja valokuvaaja, oli tositosi mukavia ja loppuenlopuks mulle jäi tosi hyvä fiilis tosta ja jännitin ihan turhaan! :)

En siis itse hakenu tohon juttuun mukaan, niinku joku kysyi tossa ja en ollut ainoo tossa jutussa mukana oleva vaan siinä oli myös 2 muuta blogin kirjottajaa Turusta :)

IMG_9872
IMG_9874
IMG_9875
IMG_9876

13 kommenttia:

 1. ei liity nyt postaukseen mut haluisin tietää et mitä kirjotit sinne korumaa.fi ku pyysit sitä yhteistyötä?:)

  VastaaPoista
 2. oon tosi onnellinen sun puolesta! ihan huppu juttu :-)

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin ton jutun kautta ja sulla on kyl tosi kiva tyyli ja blogi muutenkin :) Jään seuraamaan!

  VastaaPoista
 4. vau! oon ylpee susta ja sun puolesta :):)

  VastaaPoista
 5. pitääpä heti päästä lukemaan toi! vähän siistiä :D

  VastaaPoista
 6. mitkä on sun lempi blogeja ja mistä saat inspiraatioo?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei oo tällä hetkellä lemppari blogia koska en oo pitkään aikaan lukenu/seurannu mitään :/ ja en osaa sanoo mistä saan ispistä, varmaan noi kaikki ihanat we♥it kuvat antaa kaikkeista eniten inspiraatioo :)

   Poista
 7. Tää on vaan niin ihana blogi, jatka samaan malliin! :)

  http://daybyday-annika.blogspot.com

  VastaaPoista