keskiviikko 6. helmikuuta 2013

HOPE

 photo hope_zps53683249.jpg
Moii! Aah ihanaa keskiviikko ♥ Taas ollaan lähempänä viikonloppua ja mikä parasta päästään keskiviikkosin jo yheltä! Täks ja ens viikoks on kertyny nyt tosi paljon kouluhommia tehtäväks, pitäis alottaa mantsan tutkielma, lukee sellasta enkun kielistä kirjaa, tehä enkun portfoiloo, sanakokeita ja sit vielä kaikki läksyt! Tuntuu etten ehi tehä noita kaikkia millään ku sitte iltapäivisin on vielä harkatkin joiden jälkeen oon niin uupunu etten jaksa tehä mitään... Onneks kohta on hiihtoloma ja sitä enne talviurheilupvä jollon mennäään himokselle ! Yeyyy!
Toivottavasti teillä muilla on vähän rennompaa x)♥

 photo 1_zpsd6dfd19f.jpg
 photo IMG_7658_zpsee9de0ed.jpg

16 kommenttia:

 1. mitä harrastat?:D en oo lukenu sun blogia kauaa ni rupes mietityttää että mitkä harkat

  VastaaPoista
 2. Mitä sä harrastat? :) tosi kivoja kuvia taas kerran! :)

  Mymustacheworldblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Sulla on niiin ihana blogi<3!

  oli pakko tulla kommentoimaan ku selailin jotain sun vanhoi postauksii. Jossaki olit tehny mikrobrownieta ja luvannu laittaa ohjeen mut en ainakaan löytäny sitä :D:D oonko mä vaan huono etsimään vai? haha tärkee kommentti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana ♥!
   hehe sun etsinnöissä ei oomitään vikaa, vaan mä en oo tainnu julkasta sitä! hyvä että tulit muistuttaa, teen sen mahdollisimman nopeesti :)

   Poista
 4. Haha katoin eka että tossa ekassa kuvassa olis ollu tupakka suus:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh joo se näyttää kyl vähän siltä jos kattoo nopeesti :D

   Poista
 5. Entiiä oonko koskaa kommentoinu tänne, vaikka oon ollu lukijana jo pitkään, mut nyt sitte päätin! Tää on ollu mun lemppari blogeja jo pitkään, ku sul on noi ihanii kuvii ja teksti on sujuvaa :) Toi sun uus banneriki on iha sairaa hieno, mite oot tehny ton :)?

  http://blognamedsweet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana kuulla kiitoskiitos! :) oon tehny sen photoscapella silleen että oon ekaks liittäny noi kuvat tolleen vierekkäi, sit häivyttäny sen niiden rajakohdan ja sit vaan liittäny tohon tekstin alle :) en tiiä ymmärsitkö koska oon huono selittää :D

   Poista
 6. Ihania kuvia! Ja haluatko antaa vinkin että miten saan nuo instagram kuvat näkymään tuollai diana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) se on aika monimutkasta, itekki sain ton toimimaan monien mutkien kautta mut jos painat tosta mut ig jutusta nii pääset sellaselle sivulle missä voit tehä tommosen kans :)

   Poista