torstai 1. marraskuuta 2012

Tireeed

Tossa parit kuvat ku otin tossa vähän aikaa sitte ku tulin koulusta! Päälle pääsi tänään noi uudet housut! Jeiii ne on iiihanat, tosi hyvät päällä ja pehmeet ja kaikkee!
Kohta olis lähtö treeneihin mut en voi ikäväkyllä osallistuu koska mun käsi vissiin revähti tiistaina harkoissa :/ Harmittaa ihan älyttömästi!
Huomenna olis ruotsin koe mihin en oo lukenu viel sanaakaan ja tarkotuksena olis korottaa numeroa, hehe :D No mut onhan mulla viel tää ilta aikaa! 
Ärsyttävää muutenki kun on niin kiire koko ajan ja väsyttää ihan hirveesti, en saa kunnolisia kuvia tänne koska en ehi ja tuntuu et kaikki kasaantuu... Se väsymys johtuu varmaan tästä synkkyydestä, toivottavasti satais pian taas lunta!! :)

14 kommenttia:

 1. Noi housut näyttää tosi kivoilta! :-)

  VastaaPoista
 2. oliko zarassa noita beigeitä vielä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm ei tainnu olla... itekki haluisin tommoset beigeinä :D täytyy mennä kettoo jos löytyy! mut noi oli kato just tullu nii en tiiä jos beigeitä tulee myöhemmin! :)

   Poista
 3. jos kerta lataat sun kuvat flickrin kautta ni miks ne avautuu tollee niinku normisti, tai siis niinku sellaset kuvat mitkä ladataa normisti bloggerin kautta

  VastaaPoista
 4. sun blogi on mahtava! luen joka päivä :))!

  VastaaPoista
 5. haluun sun jalat <3!

  VastaaPoista
 6. mitä sä harrastat? :) kivoja kuvia! :)
  http://mymustacheworldblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käyn dance studio Funkylla tanssimassa :)! kiitti :)

   Poista