tiistai 27. marraskuuta 2012

SNOWING TOMORROW

Tuolla ulkona on jo toosi kylmä varsinki aamuisin ja miinusasteiden puolelle meneminen päiväsaikaan lähenee koko ajan! Huomenna ainakin tänne Turkuun pitäis kai tulla joku lumimyrsky, vai? No mutta ainakin mun tietojen mukaan lunta pitäsi sataa koko loppuviikko! Jeii I'm waiting for that !:) Eilen ja tänään laitoin talvitakinki päälle etten jäätyis ulkona!

Hahha huomasin et viimeviikolla mulla oli vähän into ja inspiraatio hukassa tän blogin suhteen ja sitä edellisenä taas aivan päinvastoin JA nyt taas oon ihan innoissani ottamassa kaikkia kuvia jne tänne! Mulla on 3 postausta luonnoksissa jotka odottelee jo julkasemista, mut en ehi julkasta niitä ku teen koko ajan uusia postauksia :D Mulle taitaa tulla jotain inspis-aalotja joka toinen viikko, no mutta parempi näin eikö? :)

12 kommenttia:

 1. mistä toi takki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on everestin ja ostettu stadiumista :)

   Poista
 2. löysin sun blogin vasta äsken ja tä on ihan sairaan kiva ja oot tositosi kaunis! voisin alkaa lukijaks :)

  käy kattoo mun blogi jos kiinnostaa :)

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kivaa että tykkäät :)
   joo taidanki muuten olla sun lukija jo :D!

   Poista
 3. ihana blogi ja oot tositosi kaunis <3 noi hiukset on iiihaaanat!! :)

  VastaaPoista
 4. miten oot tehny ton bannerin?:(

  VastaaPoista
 5. Moikka! :)
  Oon tälläi anonyyminä seuraillu sun blogii jo jonkun aikaa ku jotenkaan ei uskallus ja aikakaan anna periksi omaan blogiin. Mut en oo yleensä kommentoinu, joten nytte on kyllä ihan pakko. Sun blogi antaa mun arkeen tosi paljon piristystä ja inspiraatiota. Kiireen keskelle jotenki vaan se hymy nousee aina huulille ku luen tätä sun blogia. Ja aina tulee vaan nii ilonen mieli tän lukemisen jälkeen! Joten KIITOS HIRVEESTI siitä, et jaksat aina piristää ja yllättää mut! :)

  Ja sitte oon huomannu miten säälittävä fakta on se et jotkut anonyymit kommentoi esim sun hiuksista jotai tosi ilkeetä ja laittaa johonki keskusteluihin "yök toi leikkas hiukset" tai jotain vastaavaa. Mikä ongelma ihmisillä on siinä, että vaihtelu VIRKISTÄÄ ja hiuksistaki tulee välillä huonokuntoiset. Ja mun mielestä sun uudet ja vanhat hiukset on molemmat tosi kivoja ja sopii älyttömän hyvin sulle! Toivon et ohitat tollaset kateellisten ilkeet kommentoinnit, koska oot todellakin sellasten yläpuolella! Sä oot varmaan tosi mukava ja vahva luonteeltas :)
  ja kiitos viel kerran! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAUU kiitos ihan älyttömästi, piristit mun päivää ihan huimasti!♥
   jep, jätän ne ilkeen anot ihan vaan omaan arvoonsa ja en niistä sen kummemmin välitä :)
   kiitos viel kerran itselles, ihana kommentti! :)

   Poista