sunnuntai 9. syyskuuta 2012

London Day 2

Meijän joka aamut strattas siinä kaheksan aikaan. Valmistauduttiin päivään, meikattiin, puettiin, syötiin aamupala ja klo 9:15 piti olla siellä Kingstonin rautatieasemalla. Sieltä mentiin aina ekaks Waterloohon junalla ja sieltä sitten jatkettiin undergroundeilla millon mihinkin!

Elikkä maanantaina suunnattiin tonne Greenwichiin kattomaan tota isoo salia ja sit sitä vastapäätä olvee isoo kirkkoa. Toi sali oli aivan ihana, täynnä erilaisia seinämaalauksia ja kaikki oli niin koristeellista. Samoin siellä kirkossa.
Tuolla joka paikassa oli noita 'London 2012' tyyppejä ohjaamassa liikennettä ku ne Para- Olympialaiset oli ihan siinä lähellä!

Greenwichistä lähettiin sitte Oxford Streetille shoppailemaan wuhuu! Meillä oli vaan 1,5 tuntii aikaa ja se katu on niiiiiin pitkä ja täynnä ihanii kauppoja, et ehittiin käydä vaan kahessa. Värään suuntaan käveleminen ei myöskään helpottanu tilannetta...XD
Oxford Streetiltä lähettiin sit tonne Harrodsille! Se on siis semmonen iiiiso ostoskeskus (?), ainaki sen tapanen, ihan täynnä kaikkia törkeen kalliita juttuja aina Luis Vuittonin laukuista 300 000 eruon kelloon! Sinne ei pääse välttämättä sisään jos ei oo pukeutunut 'soveliaasti', mut onneks kaikki meijän luokkalaiset pääsi ketkä sinne haluskin! :)

Sitten oli vuorossa tollanen museo- alue. Saatin valita kolmesta siinä lähistöllä olevista museoista yks mihin mennään. Mä, Anna, Nella, Riku, Sami ja Ale valittiin toi Natural History Museum (vaan sen takii et siellä sai kokee feikki maanjäristyksen semmosessa ihme kauppajutussa (oli muuten aikas laimee !!). Siellä ei sit kauan kestänykkää ja mentiin syömään mäkkäriin (mitä tuli muuten aika kohtuullisesti syötyä tuolla x)) koska vapaa-aikaa oli vielä jäljellä. Loppu aika käytettiin tossa Natural Histroy Museumin puistossa koko luokan voimin kuvia otellessa!

Nää kuvat on otettu tolta meijän kävelymatkalta keskustaan ja undergroudiin. Pysähdyttiin ton ison (en tiiä minkä niminen) nähtävyyden juurelle ottamaan muutama 'luokkakuva'.
Maistettiin kans tollasia Starbucksin uutuus- juomia. Ne on siis niinku kylmiä ja virkistäviä on kahta erimakua lime ja sit vissiin strawberry, mä oltin ton lime- jutskan ja oli aivan ihanaa!! :)

Illalla mentiin vielä isolla porukalla PizzaHut:tiin syömään! Kiirettä tais pitää niillä tarjoilijoilla ja kokeilla kun 20 henkinen lauma tulee sisään ja tilaa 13-15 pizzaa :D

Ps, haha en kestä tossa on niinku 93 kuvaa... Pointsit sille joka jakso kattoo kaikki kuvat ja lukee niitten lisäks kaikki nää selostukset!! :D

22 kommenttia:

 1. Jee pointsit mulle ! noei, mut tosi ihania ja mahtavia kuvia !! :)

  VastaaPoista
 2. Vau!oli varmaan kivaa...

  VastaaPoista
 3. just kivaa ku on noin paljon kuvii!:) oot ihan älyttömän kaunis :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva et tykkäät :) voi että, kiitos!

   Poista
 4. ääääh miten kaunis oot!!

  VastaaPoista
 5. nää lontoo postaukset on ihania, varsinki tämä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla et tykkäät, kiitos :)!

   Poista
 6. mä saan pointsit ku katoin ja luin ;) mut tosi kivan näköstä ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aattelin et kukaan ei jaksa kattoo kaikkii kuvii, puhumattakaa noitten tekstien lukemisest :D niin oli!

   Poista
 7. Ihania kuvia! :) ja IIIHAN PAKKO KYSYY et millon ois tulossa ne kysymys & vastaus videot? ja mun kaverilla on myös blogi, ja se kerran laitto youtubeen noita videoita, ni se voi johtuu siitä et kestää se lataaminen nii kauan et siellä sivulla on joku häiriö tai nettiyhteys lagaa ym! :/ kannattaa yrittää vaan uudellee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne tulee sit ku nää Lontoo- postaukset on tehty :) ja meijän pitää kuvata ne uudelleen koska ne oli ihan järkkyjä mitkä ekaks tehtiin...XD mut joo täytyy vaan koittaa saada ladattuu ne! :) ja kiitos vielä :)

   Poista
 8. lihooks sä ikinä mistään mitä syöt? :)

  VastaaPoista
 9. päivitätkö viel tänää blogii?

  VastaaPoista
 10. Seurusteletko sä? Ja ihana blogi,luin kaikki ja kuvatki katoin tarkkaan! Ja sä oot kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en seurustele :) voi että, kiitos paljon!

   Poista