perjantai 7. syyskuuta 2012

GOING TO LONDON

Tässä tulee nyt eka osa tästä tän viikon Lontoon reissusta. Elikkä siis olin Lontoossa mun luokan kanssa. Oon siis enkku luokalla ja se on vähän niinku 'perinne' et Luostiksen (mun koulu siis) ysin enkkuluokat menee Lontooseen aina syksyllä. 
Oltiin tuolla tosiaan 6 päivää ja koska kuvia tuli melkeen 3000 nii teen nää postaukset silleen 'London Day 1, London Day 2' jne :)!


Lähettiin siis viime lauantaina Turun lentokentältä Helsinkiin. Lento kesti Turusta Hesaan huimat 15 minuuttia (?) :D Hesassa sitte vaa kiiruhdettiin oikeelle portille ja hypättiin Lontoon koneeseen. Se lento kestää sen 3 tuntii, ja se aika meni tosi nopeesti! 
Sit vaan sieltä Lontoon lentokentältä (Heathrow:lta) mentiin Kingstoniin (asuttiin siis siellä niissä isäntäperheissä) ja meijän isäntäperheet haki meijät semmosen tavaratalon parkkipaikalta. Mun kanssa samassa perheessä oli Anna ja Nella! Aluks ku päästiin sinne meijän taloon, aateltiin vähän silleen et oh my... Vettä ei tullu kunnolla suihkusta eikä kraanasta ja muutenki olot siellä oli vähän erilaiset, mut nyt jälkeenpäin aatellen se meijän host oli niiiin mukava et ei tommosilla pikkujutilla oo niinkään väliä :)! 

Nyt on siis tulossa pelkkiä Lontoo postauksia pari päivää, joku päivä saattaa tulla kaks, koska haluun päästä postaamaan 'normi' postauksiakin mahdollisimman nopeesti. Kuvia on 20-50 yhessä postauksessa ja teksitä normaalii enemmän luonnollisesti. Aattelin vaan nyt 'varottaa' tulevasta ettei joku järkyty sitte! :D

14 kommenttia:

 1. vähä ku oli hyvä postaus! :) ootan kyll innolla suraavii lontoo -postauksii!! :D

  VastaaPoista
 2. ihana toi kuva missä vissiinki sää oot ton pojankans? ;3

  VastaaPoista
 3. oon kyllä kateellinen!:D tosi kiva reissu teillä ollut?!:)

  www.diaryofhenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. aivan ihania kuvia !=)

  VastaaPoista
 5. koska tulee London day 1- postaus? :) ootan niiiin innolla !;)

  VastaaPoista
 6. Hieno postaus kia! :)) mitä taikoi oot tehny ku tos lentsikka kuvas mun hampaat näyttää iha valkosilt?! ku oikeest ne o iha keltsut :(( :DDD mut ihana kuva sust toi nellan kaa bussis! <3 Oli kyl nii MAHTAVAA! :DD

  T. ELINA ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :) en oikeen tiiä, laitoin vaa kirkautta lisää ja kontrastei :D
   kiitoos ja niin oli !! :)

   Poista