lauantai 16. kesäkuuta 2012

501


Eli nyt tässä tää mun lupaama postaus mun ripariviikosta! En ihan tarkalleen muista jokasta päivää nii saattaa tulla jotain sekaannuksia noissa selityksissä :D

Eli alotetaan perjantaista jollon tultiin sinne. Sillon vaa käytiin syömässä ja illalla oli sellanen yhteisleikki! Sillon tuntu et en tuu kestämään viikkoo siellä, ku yks iltaki oli jo niin pitkän tuntune :D Perjantaista ei oo muita kuvia ku noi ekat 2. Eli meijän leiripaikka oli siis Heinänokan leirikeskus ja me majotuttiin tonne Kallio puolelle. Perjantaina tehtiin myös noi rukoushelmet, eli tossa jokasella helmellä on oma nimi, tarkotus ja rukous. 


Lauantaina oli sitte eka kokonainen päivä leirill. Aamu alko aamupalalla ja aamuhartaudella. Syötiin siellä siis koko ajan, 5 kertaa päivässä!!:D
Sinä päivänä ei ollu mitään erikoista, oppitunteija, raamis, syömistä, jumalanpalvelus ja illalla vielä iltahartaus.
Lauantaista ei ikävä kyllä oo kuvia :(Noniin nyt saatin enemmän kuvia tänne!
Eli sunnuntaina oli vanhempien ja kavereiden vierailupäivä. Kaikille tuotiin pääasiassa ruokaa ja herkkuja sinne, niitä ainaki meillä riitti!:D Sain myös ihanan yllätyksen ku Anna, Nella ja Enni tuli moikkaamaan mua! Ootte ihania <3
Illalla oli vielä sauna ja pääsi uimaan, mut mä en menny.
Sunnuntaihin sisälty siis noi samat asiat ku oli lauantainaki eli oppitunnit, jumalanpalvelus, aamu- ja iltahartaudet, jumis, raamis ym. 


Maanantaista en muista yhtikäs mitään oikeesti!:D Tossa on nyt tosta meijän Alias-pelistä noi pari kuvaa. Eli vapaa-aikaa siellä oli enemmän ku oli aatellu, mut hyvä vaan!:D Vapaa-aika kulu joko vaan huoneessa oleillen, ulkona tai salissa ja joskus lautapelien tai UNO:n parissa. 


 Tiistai. Ensin perusjutut (eli syömiset, hartaudet, jumis, oppitunnit, raamis jne.) ja sitten illalla oli taas sauna ja uinti, jollon mäki uskaltauduin uimaan ja kastoin mun talviturkin! Oli ihanan virkistävää ! Sen jälkeen paistettiin makkaraa ja oli ihanan rento ilta :) Tiistaina oli myös jalkapallo- peli Katariinan seurakuntaa vastaan, me voitettiin jee! Oli ihanan lämmin ja hyttyset tykkäs syödä mun jalkoja...:D 


Keskiviikko oli ainakin munmielestä leirin rennoin päivä! Sillon oli melomista ja uimista mihin käytettiin yhteensä 3 tuntia! Melomaan ei menny kaikki, joten ne ketskä ei menny sain viettää ihanaa vapaa-aikaa rannassa nauttien auringosta! :) 
Keskiviikkona tuntu et lähtö on liian pian edessä, ja olis voinu olla siellä vielä muutaman lisäpäivän.

Torstaista en muista kauheesti, paitsi että illalla oli sellanen hauska peli, 'the peli', en jaksa selittää siitä sen enempää haha :D Mut se oli ihan kiva päivä. Paitsi oppitunnit oli tylsiä :D

Perjanai oli viiminen päivä ja sillon oli loppukoe ja siivoomista. Leirin alussa en olis osannu kuvitella miten haikeeta se lähteminen kuitenki sit oli. 

Leiri oli tosi onnistunu. Isoset oli ihania, erityisesti mun isonen Pauliina! Ja leirillä oli muutenki tosi hauskaa ja ihmiset oli mukavia! Viikko meni yllättävän nopeesti ja sain ihania muistoja :)
Huomenna olis sitte konffis ja rippijuhla! Olin aatellu et olisin kuvannu teille mun rippimekon, mut sen saatte nähä seuraavas postauksessa, mikä on yllätysyllätys mun rippijuhlista! :) Eli viimeistään maanantaina tuun tekemään sen postauksen! MOIKKA :)


ps. kuvat on siis otettu Ellin kameralla ja hän on ottanu 4, 20, 21 ja vikan kuvan :)


14 kommenttia:

 1. noi kuvat on upeita! varsinki noi missä oot kuvannu tota rantaa!!:o

  VastaaPoista
 2. HEI se the peli oli sika hauska!:DD mitä tehtävii siin teillä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niii oli! no vähän kaikenlaisii en muista kunnol :D ainaki jotai et kertokaa joku lapsuuden muisto, toinen nimi, tehkää vesikampaus ja jouskaa talon ympäri...:D kaikkii tommosii ja sit jotai raamattuu liittyvii oli kans!

   Poista
 3. ihan sairaan hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. vähönkö toi 10 kuva on hieno :o

  VastaaPoista
 5. tosi kivan olonen ripari sulla!:)

  VastaaPoista
 6. ihan sairaan upeita kuvia! varsinki noi 8, 11 ja 15! :)

  VastaaPoista
 7. Vähä hianoi kuvii :)
  Tulee ihan oikeesti ikävä kaikkii.

  VastaaPoista