lauantai 19. toukokuuta 2012

SISTERS!
Eli siiiis, perjantai illalla alotettiin meijä 'sisarus päivä' Sannin kanssa! Tarkotus oli ekaks et pidettäis se lauantaina, katottais leffaa ja mentäis shoppailemaa, mut sit se leffa siirtyski perjantaihi (ja toi hirvee määrä karkkii liittyy siis siihen leffa-iltaan) ja eilen oltiin sit shoppailemassa heti aamusta! Hyviä löytöjä tehtiin, pakko myöntää :D
Kahelta oli sit funkylla sellanen tankotanssi oma harjottelu-juttu ja mentiin sitte sinne ja Sanni yritti opettaa mulle jotai liikkeitä, mut en oikee onnistunu missään x) Haha, ehkä mua ei oo tarkotettu tankotanssijaks! 
Sit oli vielä vikat läpimenot, mitkä meni nyt niin ja näin, ainaki mun osalta. Oli kyl ihana päivä viettää se tollee siskon kanssa, ja ihana lämmin auringon paiste kruunas kaiken!
Nyt teen tätä postausta tosiaan tässä 8 aamulla, ja 10 pitäis mennä johonki riparikirkkooon et saan viimisen merkinnän sellaseen passiin, nii taidan nyt mennä valmistautuu! MOIKKA

12 kommenttia:

 1. nam alko tekee mieli karkkiiii!:D ihanii kuvii!

  VastaaPoista
 2. omg the last four pictures are amazing!
  I never could do that :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank you! haha, you will learn someday!;D

   Poista
 3. oot kaunis <3 sun hiukset on upeet! voisiks tehä postauksen siitä miten hoidat niitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!<3 hmm no en tee mitään erikoista. kato pari postausta aikasemmat kommentit nii siellä lukee et mitä teen niille!:)

   Poista