keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

BAKING DAY


Kuvista varmaan huomaatteki että tänään pidettiin oikee kunnon leipomispäivä Annan, Jannin ja Alen kanssa! Leivottiin tosiaan mokkapaloja, joista tuli kylläki lopulta mokka-, kaakao-, mansikkapaloja :D Haha, vähän oli ennakkoluuloja niitä kohtaan, mut ihan hyviä ne oli!:D Ja sitte tehtiin toi suklaamousse, ostettiin se siis kaupasta valmiina sillee että piti vaan maito lisätä...Oli tosi hyvää!:)
Tää päivä kuluki mukavasti siinä leipoessa ja sitte ku Ale ja Anna lähti nii Janni jäi tänne ja katottii kaikkii videoi youtubesta, naurettiin ja katottiin vähäsen Salkkareita!:D

19 kommenttia:

 1. jeeeeeee <3 toi mun ihana mokkapala oli hienompi ku alen ;D koska leivotaa uuuuusiks , ehkä täl kertaa oikeel reseptil .. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah nojooo :D hmm en tiiä, mut joo ohjet vois kyl käyttää seuraaval kerralla!x)

   Poista
 2. vähänks herkun näköinen toi mokkapala, kelpais mullekki :)

  http://ninnijaveera.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. nam! toi suklaamousse näyttää ihanalta! täytyypi koittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli tosi hyvää, kannattaa koittaa! en ylensä tykkää mistää suklaa jutuista, mut toi oli kyl ihanaa!:)

   Poista
 4. wau sulla on paljo lukijoita! ei ihme, koska tää blogi on nii ihanaa<3

  VastaaPoista
 5. oon nyt vähän tyhmä, mut mitä auttaa kun laittaa kuvat flickr:n kautta? :) ois kiva jos auttaisit, ku oon aina mietiny :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mäki mietin sitä ensin, mut ainaki kuvat tulee parempi laatusiks ku jos lataa bloggerin kautta ja sitte saa sen kuva koon paremmaks, tai ainaki mulla ku tykkään isoista kuvista nii sitte ne kuvakoot saa muutettuu paremmi siellä!:)

   Poista
  2. ahaa juu okei!=) nototatota jos vaan jaksat niin voisitkos sitten neuvoa miten niitä laitetaan blogiin? :D ku mulla on siellä flickr:ssä tili mutta en ymärrä mitään :O jos vaan jaksat! :)

   Poista
  3. joo tottakai!
   eli ensi lataat ne vaan sinne ja sitten ku ne on ladattu ne menee kaikki siihe samalle sivulle. Valitset siitä ekan kuvan ja painat siitä, sitte jos painat hiiren oikeen puolen painiketta niin siihen tulee niitä kuvakoko vaihtoehtoja. Mä valiten aina large, mut ite voit sitte siinä päättää minkä otat. Sit ku se on sen kokonen ku haluut painat uudelleen oikeeta painiketta ja siitä valitset sen kopion URL-osoite, sit meet sun uuteen blogi kirjotukseen ja siitä painat sen lisää kuva, ja valitset sen viimisen vahtoehdon URL-osotteesta. Sitte liität siihen 'boxiin' sen sun kopioiman URL-osotteen ja sit ku se tulee siihen näkyviin niin sit painat liitä!:) ja noin teet kaikille kuville, aika monimutkasta aluks mut kyl siihen tottuu! Nii ja en tiiä, saattaa olla helpompiki keino saada ne flickristä tänne mut mä teen aina noin :)
   Nii ja sitte vielä se et muista muuttaa flickrin asetuksista et kaikki voi nähä ne kuvat (ellei ne oo jo sillee), koska muuten niitä kuvii ei saa tänne :D

   hahha, tulipas pitkä ja monimutkanen selitys :D toivottavasti ymmärsit!:)

   Poista
  4. ja sori noi kirjotusvirheet, en jaksanu lukee tota enää läpi :D oon laiska

   Poista
  5. toi auttoi jo tosi paljon kiitoskiitos!:)) muttamutta sitten vielä semmonen kysymys, että laitoin siihne blogikirjotukseen että ''valitse tiedosto'' ja ''url osoitteesta'' nin nytkö se osote pitää kopioida siihen riville? :D siihen liitä kuvan url osoite tähän? ku laitoin sen siihen ja painoin että lisää valittu kuva, niin nyt se kuva on tossa postauksesa mutta pienenä :s mut sit ku siitä kuvasta painaa ja siitä saa vielä säädettyä kokoa niin siin on vaan, että pieni,suuri,erittäin suuri ja alkuperäinen koko :O ja jos laitan alkuperäisen koon nii siitä tulee aivan jumalattoman iso ja se vie koko sivun :DDD ? ja sit jos laitan erittäin suuren nniin siitä tulee yhtä iso ku aina ennenki....? :) kiiitos paljon ku jaksat auttaa!

   Poista
  6. joo siihen riville siis :) hmmm, nii emmä oikeestaa tiiä sen kuvakoon kanssa että jos haluu sellasen koko sivun kuvan, nii flickristä ladattuna se tulee sellaseks mut mä laitan aina sen erittäis suuri koska en tykkää kauheesti siitä jättijätti kuvasta mutta nii toivottavasti autto !:D

   Poista
  7. aa juu okei! kiitospaljon!! auttoi :)

   Poista
  8. hyvä juttu! eipä mitää :)

   Poista