perjantai 24. helmikuuta 2012

BYEBYE RUKA Nonniii se olis sit vika päivä tääl Lapissa :( viikko on menny iha äly nopeesti! Tänäänki oli niin mahtava ilma, olis ollu ihana mennä mäkee.. Tää vika päivä on käytetty vaan nukkumiseen, syömiseen ja itsensä hemmotteluu, nytki ootan et alkais toi intialainen päähieronta, joka mulle varattiin! Jeee, en oo koskaa ollu missää tollases hieronta jutus :D 
Tossa on noi kuvat eilisen ja tän päivän kuvaamisen tuloksena, kuvattavaakin täällä on ollu niiiin paljon, ja jos kattoo eteenpäi nii ei nää mitään muuta ku vaa valkosta valkosta valkosta, ihanaa! 
Mut nytte pitää mennä etten myöhästy siitä hieronnasta! 
Ps. aattelin tehä kuvapostauksen nii olisko jotain toivomuksii/ehdotuksii mitä haluisitte et kuvaisin?

14 kommenttia:

 1. oot niin kaunis!!!!!!:o

  VastaaPoista
 2. nii ja kuvapostaukseen: kännykkä,lempipaita,tietokone,lempikorut,lempihajuvesi ja kuva huoneesta! :) tossa pari, jos keksin lisää tuun kommentoimaan :D

  VastaaPoista
 3. ihana tuo keltanen pipo :) mistä ostettu, tiiätkö? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään itekki! ja joo se on tuolta rukalta sellasesta aste- kaupasta , mut uskon et niitä on esim. Intersportissa koska se on peakin !:))

   Poista
 4. tee kuvapostaus sun normista päivästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, huomasin et tossa aikasemmassa kommentissa on että mitä voisin kuvata, niinku tavatoita ja tää on vähä niinku "päivä kuvina-postaus" nii voisin toteuttaa molemmat jossain vaiheessa! :)

   Poista
 5. Onks sul luonnonkiharat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo siis sellaset epämääräset, aika hirveet..mut noissa kuvissa noi kiharat on tullu ku mulla on ollu letit!:)

   Poista
 6. olis kiva jos kuvaisit sulle tärkeimmän esineen, lempilaukun, jotain harrastukseen littyvää, jotain mitä käytät päivittäin, meikkipussin (sisältöineen?) ja sitte kans vaikka jotain mitä ilman et vois elää! :)
  tykkään muuten sun blogista iha valtavasti!:)

  VastaaPoista